Horgásznak horgászajándék, ajándékok horgászoknak, vadászoknak.

Kérdése van?

Hívjon minket! +36309241179
Ügyfélszolgálat elérhetősége: kedd-péntek: 09:00-12:00, 13:00-17:00 óra között.

Vagy írjon nekünk: infohalasajandek.hu

Matrica vadásznak_Szarvas matrica
Matrica vadászoknak - Szarvas
1 090 Ft

Matrica vadászoknak - Szarvas

Matrica felragasztása részletesen

Hogyan tegyük fel a matricát?

1. lépés / Felület megtiszítása

A felületet meg kell tisztítani (üveg, műanyag, fém felület) amelyre a matricát fel szeretnénk ragasztani. Hagyományos meszelt falra nem tapad, frissen festett falak esetében legalább két hetet várjunk a matrica felragasztása előtt. Töröljük szárazra a felületet.

2. lépés / Matrcia kisímítása

Helyezzük a matricát sík felületre, majd símítsuk ki. Jól dörzsöld át a matricát akár kézzel vagy egy plasztik kártyával, hogy az átvivő fólia (az átlátszó) jól tapadjon a matricához. Figyelj rá, hogy, ne váljon szét, amikor lehúzod róla a hátsó hordozó réteget.

3. lépés / Hátlap eltávolítása

Matricáink applikáló fóliás típusba tartoznak. Három rétegből áll: papír alapú alsó réteg (kockás), maga a matrica, és az átlátszó applikáló, ami a felhelyezést segítő réteg. Kis méretű matricák esetében egyben el kell távolítani a  kockás réteget. A matrica az átlátszó rétegen marad.

4. lépés / Matrica felhelyezése

Tapaszd fel a matricát a kívánt részre, lassan, nyugodtan, hogy ne legyen benne gyűrődés vagy hullám. Miután a teljes felület rákerült a felületre, dörzsöld jól át újra, hogy a légbuborékok is távozzanak. Ha szükséges, használj valamilyen plasztik kártyát erre a célra, ezzel sikerülhet a legjobb hatást elérni.

5. lépés / Applikáló, átlátszó réteg eltávolítása

Amikor megbizonyosodtál róla, hogy nincs több légbuborék, lehúzhatod az átvivő fóliát. Ezt óvatosan kell csinálni, hogy a matricát ne szedje vissza a felületről. Egyik szélétől a másik felé haladva lassan húzzuk le a maricáról. Abban az esetben ha húzná le a matricát, akkor engedjük vissza, dörzsöljük ezen a részen a két réteget a felületre, majd ismételjük meg a lehúzást.

Matrica vadásznak, szarvas matrica. Elhivatott vadászok részére, tökéletes matrica. Többféle méretben és színben rendelhető matrica vadászok részére.

A matrica felhelyezése előtt tisztísd meg a felületet és töröld szárazra. A matrica hátoldalát (kockás rész) távolítsd el, majd felragasztás után a felső (átlátszó) réteget is távolítsd el.

Várható szállítás
2024.07.26
1 090 Ft
Adatok
Cikkszám:
MAT-118
Tömeg:
20 g/db