Horgásznak horgászajándék, ajándékok horgászoknak, vadászoknak.

Kérdése van?

Hívjon minket! +36309241179
Ügyfélszolgálat elérhetősége: kedd-péntek: 09:00-12:00, 13:00-17:00 óra között.

Vagy írjon nekünk: infohalasajandek.hu

Matrica pecásoknak_Saját neves matrica  Webshop
Halas matrica - Saját névvel
1 390 Ft

Halas matrica - Saját névvel

Matrica felragasztása részletesen

Hogyan tegyük fel a matricát?

1. lépés / Felület megtiszítása

A felületet meg kell tisztítani (üveg, műanyag, fém felület) amelyre a matricát fel szeretnénk ragasztani. Hagyományos meszelt falra nem tapad, frissen festett falak esetében legalább két hetet várjunk a matrica felragasztása előtt. Töröljük szárazra a felületet.

2. lépés / Matrcia kisímítása

Helyezzük a matricát sík felületre, majd símítsuk ki. Jól dörzsöld át a matricát akár kézzel vagy egy plasztik kártyával, hogy az átvivő fólia (az átlátszó) jól tapadjon a matricához. Figyelj rá, hogy, ne váljon szét, amikor lehúzod róla a hátsó hordozó réteget.

3. lépés / Hátlap eltávolítása

Matricáink applikáló fóliás típusba tartoznak. Három rétegből áll: papír alapú alsó réteg (kockás), maga a matrica, és az átlátszó applikáló, ami a felhelyezést segítő réteg. Kis méretű matricák esetében egyben el kell távolítani a  kockás réteget. A matrica az átlátszó rétegen marad.

4. lépés / Matrica felhelyezése

Tapaszd fel a matricát a kívánt részre, lassan, nyugodtan, hogy ne legyen benne gyűrődés vagy hullám. Miután a teljes felület rákerült a felületre, dörzsöld jól át újra, hogy a légbuborékok is távozzanak. Ha szükséges, használj valamilyen plasztik kártyát erre a célra, ezzel sikerülhet a legjobb hatást elérni.

5. lépés / Applikáló, átlátszó réteg eltávolítása

Amikor megbizonyosodtál róla, hogy nincs több légbuborék, lehúzhatod az átvivő fóliát. Ezt óvatosan kell csinálni, hogy a matricát ne szedje vissza a felületről. Egyik szélétől a másik felé haladva lassan húzzuk le a maricáról. Abban az esetben ha húzná le a matricát, akkor engedjük vissza, dörzsöljük ezen a részen a két réteget a felületre, majd ismételjük meg a lehúzást.

Matrica pecásoknak, saját neves matrica. Tedd még egyedibbé horgászfelszerelésed saját neves matricával. Könnyedén felhelyezhető bármilyen sima felületre.

Többféle méretben és színben rendelhetsz meg. Ragaszthatod autódra, csónakodra, de bármilyen fém, műanyag, üveg, vagy síma lakkozott felületre jól tapad. Vízálló.

Ez a termék előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel vásárolható!
Várható szállítás
2024.07.23
1 390 Ft
Adatok
Cikkszám:
MAT-120
Tömeg:
20 g/db